Bubu Admin Tehnic SRL – Date Firma

Bubu Admin Tehnic SRL este o companie ce își desfășoară activitatea în domeniul administrării imobilelor, oferind servicii de înaltă calitate și profesionalism. În calitate de partener de încredere pentru clienții săi, compania se angajează să asigure gestionarea eficientă și responsabilă a proprietăților, punând întotdeauna pe primul loc nevoile și cerințele acestora.

Informații Generale

  • Cod Fiscal (CIF): 40317521
  • Nr. Înregistrare la Registrul Comerțului: J23/6014/2018
  • Sediul Social: Oraș Pantelimon, Strada Lămâiței Nr. 33A, Camera 2, Județul Ilfov, România

Autorizații și Atestări

Bubu Admin Tehnic SRL deține toate autorizațiile și atestările necesare desfășurării activității în conformitate cu legislația în vigoare, demonstrând angajamentul său față de profesionalism și conformitate.

  • Atestat: Nr. 5123/10.01.2024 – Eliberat de Primăria Sector 3 pentru exercitarea activității de Administrator de condominii conform Legii nr. 196/2018.
  • Certificat de Înregistrare: Eliberat de Oficiul Național al Registrului Comerțului, Seria B Nr. 3425925/17.12.2018.

Activitate Principală

Compania se specializează în administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract (Cod CAEN 6832), oferind servicii complete de administrare tehnică și suport pentru proprietăți. Prin expertiza și dedicarea echipei sale, Bubu Admin Tehnic SRL se asigură că toate aspectele legate de gestionarea proprietăților sunt tratate cu cea mai mare atenție și profesionalism.

Contact

Pentru orice informații suplimentare sau solicitări, clienții și partenerii pot lua legătura cu Bubu Admin Tehnic SRL prin următoarele mijloace de comunicare:

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi:

Niciun vot, adauga tu primul vot aici !